Call Us 0765 511 439
Stay connected:

Terapia cu vacuum este o procedură ce folosește ventuze de sucțiune care se trec pe suprafața zonei de tratament. Are ca scop arderea grăsimilor, dislocarea lor, dar și scăderea în centimetri și ameliorarea vergeturilor. Mecanismele naturale ale corpului sunt ajutate să lupte împotriva celulitei, restabilind astfel tonusul și fermitatea pielii. Totodată, reduce nivelul de retenție al apei și poate astfel da o stare de bine prin impulsionarea circulaței limfatice.

Beneficiile terapiei cu vacuum:

  • Util în tratamentul anticelulitic, activează circulația sangvină și limfatică, scade tensiunea musculară;
  • Reduce edemul cauzat de picioarele obosite sau circulația deficitară;
  • După prima săptămână de tratament anticelulitic cu aparatul cu vacuum, se poate observa o uniformizare a aspectului pielii și atenuarea radicală a celulitei. Procedura nu este complicată, nu este invazivă sau dureroasă.

Nu se recomandă terapia cu vacuum persoanelor cu boli cardiace și renale grave, femeilor însărcinate, persoanelor ce suferă de cancer, boli psihice, boli de piele.

Vacuum facial – tratament pentru cearcăne, riduri și bărbie dublă

Vacuum-ul facial stimulează mecanismele proprii ale tenului în lupta cu ridurile, fiind mai eficient decât oricare alt tratament cosmetic. Vaccum-ul acționează asupra țesutului conjunctiv cutanat și subcutanat și favorizează eliminarea toxinelor. Este cea mai eficientă metodă de a elimina ridurile de expresie, pentru că stimulează schimburile celulare și mobilizează țesutul, redând fermitatea și elasticitatea pielii, favorizând o exfoliere delicată și restablind luminozitatea naturală a pielii.

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Facebook