Termeni și condiții

Orhideeabeautycenter.ro este un website administrat de CMI Timnea Olivia Carmen, cabinet medical individual cu sediul  în Chiajna, Str. 1 Decembrie 1918, nr. 211, jud. Ilfov.

1. Acceptul condițiilor de folosire

Folosirea acestui site este gratuită, sub rezerva respectării de către vizitatori a acestor termeni și condiții. Ca vizitator și, prin urmare, utilizator al site-ului orhideeabeautycenter.ro, utilizatorul este de acord să respecte aceste reguli.

CMI Timnea Olivia Carmen își rezervă dreptul de a modifica în orice moment structura și conținutul oferit de orhideeabeautycenter.ro sau poate suspenda funcționalitatea acestuia cu sau fără o înștiințare prealabilă.

Regulile de utilizare a site-ului orhideeabeautycenter.ro pot fi modificate în orice moment, fără o anunțare prealabilă a utilizatorilor. Întrucât aceste reguli sunt oricând accesibile pe site, utilizatorilor le revine responsabilitatea să le cunoască și să le respecte. CMI Timnea Olivia Carmen își rezervă dreptul de a stabili reguli suplimentare ale site-ului care vor fi considerate parte integrantă a condițiilor generale de folosire a site-ului orhideeabeautycenter.ro. Aceste reguli statuează modul de folosire de către utilizatori a site-ului orhideeabeautycenter.ro, iar relațiile sau eventualele probleme ce pot apărea, sunt guvernate de legi aplicabile în România.

2. Date cu caracter personal

Site-ul orhideeabeautycenter.ro colectează și prelucrează date personale. Pentru mai multe informații, accesează pagina Politica de confidențialitate și Politica Cookies.

Pentru utilizarea acestui site este necesară citirea și acceptarea acestor reguli în totalitatea lor.

Vizitarea în continuare a site-ului orhideeabeautycenter.ro presupune că înțelegi, ești de acord și ai acceptat termenii și condițiile menționate în această pagină.

Facebook